19.05.2008

“Azi am fost si mi-am facut punctie la sistemul osos, adica mi-au extras din soldul stang un fragment de os de cca 3 cm lungime si la un diametru apropiat cu cel al tigaretei.
De durut nu m-a durut, ca deh, de aia sunt biker  , acum pe seara ma deranjeaza o leaca , dar m-am uitat si nu ies matele pe acolo.Semn bun.
Iaca dovada inecata in formol.”
 
17.05.2008
“Sunt uimit de ceea ce fac Oamenii ptr mine, cu ajutorul familiei TRIKE1, Dumnezeu sa le dea sanatate, am reusit sa-mi procur medicamentul numit MABTHERA (produs de firma ROCHE- Anglia), in valoare de 7.300 ron si la aceasta ora 00.28,sambata 17 Mai,mai am cca 50gr si termin de administrat aceasta substanta.
Tot datorita sistemului medical din romania(scriu intentionat cu litera mica),am ajuns in acest hal, stadiu si grad de boala.M-au operat de 2ori,crezand ca am altceva.Am colindat spitalele din bucuresti, in lung si in lat, nu va explic ce raspunsuri am primit si ce solutii.NO COMMENT.
Am gasit un medic profesionist care a avut rabdare si a dat dovada de intelepciune tibetana, daca pot spune, care m-a trimis la o clinica in Israel care a depistat aceasta forma rara de cancer.
Dupa 2 ani de lupta si operatii, chinuri si bani aruncati pe geam, stiam ceea ce am.
Referitor la medicament, nu se poate face mai nimic deoarece statul roman nu subventioneaza acest medicament de la producator si pina la mine in vena pretul ptr o cura este de 73.000.000 lei vechi; nu exista mai ieftin, trust me.

Acum va las sanatosi dragilor, ma duc sa chem asistenta sa-mi extraga perfuzia din vena si sa ma pot culca si eu, ca-mi ajunge de la orele 10.30 din ziua de 16 mai.
Daca auziti pe careva care vrea mobra mea…o vand ptr a mai scoate parleala cu boala asta, oricum anul acesta la mine este pierdut.
Ma inclin in fata dumneavoastra doamnelor, domnisoarelor si bai domnilor si va multumesc ptr tot ce faceti ptr mine.

gabone/NASHUGABI/dublu JACK/ sau mai simplu GABI
va pup”

 

7 Responses to “Noutati”

  1. Laufer said

    Multa sanatate si forta sa mergi mai departe!

  2. Kali said

    Anul acesta nu este pierdut si te rog foarte important sa nu vinzi motoreta. Este imposibil ca, la cati suntem, sa nu reusim sa facem ceva impreuna, ca o echipa. Vanzarea motoretei iti va da o stare naspa si un chef de mers inainte cel mult egal cu zero (trust me, been there, done that. So, motoreta este acea parte din tine la care NU trebuie sa renunti. Gandeste-te numai la cat de mult iti place, la cum o iubesti, la cum iubesti libertatea pe care ti-o ofera. Atat. De restul ne ocupam impreuna. Si Bunutzu joaca la noi in echipa. Trust me >:D<

  3. clubbed said

    nu iti vinde moto sub nici o forma…ea e oxigenul pt. sufletul tau.

    p.s nu o vinde te rog!

  4. blondu_mm said

    deacord cu comentariul de mai sus: NU VINDE MOTORUL!

    vedem noi cum facem rost de bani, eu propun ca in urmatoarele saptamani sa stoarcem putin creierasele si sa venim cu cateva idei legate de cum putem face bani pt gabone.

    nu pot sa cred ca din 50 de idei, nu sunt 2-3 castigatoare.

    pana atunci multa sanatate,

  5. Seby said

    Desi nu te cunosc Gabi, nu pot sa iti spun decat sa lupti in continuare,sa nu iti pierzi speranta, sa nu te indepartezi de Dumnezeu…Si sa nu vinzi motorul…foarte important..asta ne face motociclisti pe toti..motorul. Multa sanatate.

  6. un cititor said

    Sanatate Multa Gabi!

  7. gabone said

    Azi, 05.08.2008, am inceput a 5-a cura de tratament, care da rezultate……si care imi da enorm de multa incredere in fortele mele, stiind ca am alaturi f multi prieteni,amici si cunoscuti,pe care nu vreau sa-i dezamegesc……lupt ca totul sa se termine cu bine.
    Am interdictie la motocicleta, din cauza inimii care imi zoaca niste mici feste dar sper sa le rezolvam pe calea medicamentelor.
    VOI SUNTETI O FORTA, FORTA ESTE CU MINE,IAR EU NU VREAU SA DEZAMAGESC PE NIMENI…….va pup si va multumesc.

Leave a comment