Si acum o scurta istorie a problemei mele, mai putin metaforica:

In anul 2006 in februarie-martie am avut maseaua de minte de jos din partea dreapta foarte umflata, am fost la medicul meu stomatolog, am luat antibiotic, a scazut umflatura, dupa care am extras maseaua cu probleme.Dupa ce am terminat cu maseaua am observat ca pe obrazul drept am o umflatura ceva de marimea unei cirese si am inceput sa intreb medicii ce ar putea fi si de unde.

In acea perioada ochiul drept lacrima din cind in cind, de regula dupa expunerea la frig (fiind iarna asa am crezut), am mers la oftalmologie unde au spus ca nu este de la ochi.

M-am intors la dentist, am facut radiografii, cauza nu era la dinti. Am ajuns la ORL, in ideea ca ar putea fi de la sinusuri. Am fost consultat de dr. Sarafoleanu, acesta a spus ca poate fi de la sinusul dreapta unde eu am o deviatie de sept. M-am internat in septembrie 2006 la spitalul SF Maria si am fost operat de acest doctor. Operatia a fost facuta prin cavitatea bucala. Dupa operatie a ramas inflamata falca timp de 2-3 saptamani dupa care a mai scazut, dar nu cu mult fata de faza initiala.

In septembrie 2006 am facut un examen histopatologic la ceea ce s-a extras de acolo si am anexat acel buletin. In ianuarie 2007 a inceput iar sa creasca galma, in februarie am inceput sa merg la medici, prin relatii am ajuns la O.M.F. spitalul din Calea Plevnei la dr Marinescu.Am facut analizele specifice oricarei operatii si pe data de 8 martie am fost operat de catre acest medic. A urmat examenul histopatologic, care a iesit neconcludent, astfel incat am fost indrumat la institut sa fac o analiza de specialitate (am anexat si buletinele de la OMF si cele de la institut). Dupa operatie a inceput sa creasca iar, destul de mult, si foarte repede.

Am reluat cautarile unui medic bun si am ajuns la dr. Nicolescu Puiu, cu care acum sunt in derularea unor seturi de analize mai amanuntite. Din august 2007 tot fac analize la sange, tomografie, biopsie la “chistul” din palat, apoi la cel dupa obraz. Acum astept un set de analize din Israel de la cel mai mare spital din Ierusalem, unde acest medic a trimis probe biologice (fiindu-mi recoltate probe din obraz). Se pare ca nici cei din Israel nu stiu unde sa-l incadreze tocmai de aceea se lucreaza la un examen genetic pe probele mele.

CONCLUZIE:

Domnul doctor Nicolescu crede ca ar fi un limfom cu dezvoltare (nu stiu daca este termenul exact spus de dansul) mica.Urmeaza sa incep o noua runda de analize ale sangelui ptr a se vedea daca am sau nu totusi o problema hematologica.

Revin cu pozele si analizele.

Analize recente

analize-recente21

examenul-cito-genetic1

examen-tomograf-20081

8 Responses to “Problema mea”

  1. Tano said

    Asa cum stiti, azi Gabone s-a internat la Coltea. Tina si Ina au fost acolo de pe la pranz pana seara, au mai vorbit cu medicii si l-au lasat dupa ce incepuse prima sedinta cu citostatice. Informatiile de azi insa nu sunt foarte bune in sensul ca nu poate beneficia de un medicament compensat, al carui cost lunar este de 10,000 RON. Din cate am inteles, acest medicament se poate obtine de la casa de asigurari in baza unei aprobari, lucru care se intampla de la o luna la alta. In mod cert nu va putea beneficia de acest medicament in luna mai (compensat) si incercam sa rezolvam sa fie aprobat pentru lunile urmatoare.

    Pe scurt situatia este cam asa:

    1. Boala lui Gabone este in stadiu avansat, metastaza de grad 4 – asta insemna ca celulele canceroase se extind la tesuturile moi;
    2. Analizele au indicat ca ficatul este ok, sangele la fel. Problema este ca i-a aparut ceva la inima;
    3. Tratamentul dureaza 6 luni – citostatice + medicamente (o sa le expun aici);
    4. Pe perioada tratamentului are nevoie de alimentatie sanatoasa – sucuri de fructe, supe, etc. (voi incerca sa pun aici o lista, nu imi este nici mie foarte clar ce anume trebuie) Nu are voie mancare solida;

    Ca o concluzie, Gabone are nevoie de ajutorul nostru si propun sa strangem niste bani si sa cumparam acel medicament. Maine o sa stim si contul si il punem aici.

  2. […] sănătate, Gabriel! This entry was posted on Friday, May 16th, 2008 at 10:46 am and is filed under de pe aici. You […]

  3. I.H. said

    Multa putere pentru lupta cu boala secolului!

  4. Roberta said

    Sanatate maxima ! Dumnezeu sa fie cu tine si sa-ti dea putere sa treci peste toate cu bine!

  5. Stefan said

    Daca ajungi la tv si le ceri amiabil apoi ii dai in judecata pe astia pt. incompetenta ar trebui sa plateasca si tratament si despagubiri.

  6. Silviu said

    Nu te cunosc, insa am fost ieri la mars si am vazut cata lume a venit pentru tine acolo, inseamna ca esti un om pe care ceilalti il apreciaza,pentru ei trebuie sa lupti in continuoare.

  7. Marian said

    Nu stiu daca se afisaza lincul pe care am vrut sa-l pun dar este interesant.
    http://www.formula-as.ro/1998/342/medicina-naturista-25/medicina-naturista-300

Leave a comment